frumuseti relative

Pentru ca trebuiau sa existe concursuri pentru retardati si acestea trebuiau sa poarte un nume, li s-au zis “concursuri de Miss”. Exista o paleta larga: Miss World, Miss Universe, Miss fata de la tara, Miss femeia cu trei tate, Miss sotia de pompier restructurat, Miss amanta de miner etc. Las la o parte lipsa oricaror reguli obiective in astefel de intreceri si ma gandesc pe participanti. Evident nici unul nu debordeaza de prea multa minte.

De exemplu duduia proaspat unsa cea mai fina margica de niste fini esteti naste o declaratie de lasat omul cu cracii in sus. De la ras, evindent. Zice ‘mneaei : “Am venit mult mai sigura pe mine, am invatat din greselile pe care le-am facut anul trecut si am crezut cu tarinta… cu tarie, ma scuzati, in propria mea persoana si am zis ca o sa pot sa castig. Am dat tot ce am putut si dupa cum puteti vedea. Am un milion de emotii, dar coroana e pe capul meu“. (link)

Pe bune, ma intreb sincer: cum te poti pregati pentru un concurs de miss? Ce faci mai exact? Si, mai ales, unde descoperi greselile de la concursul de anul trecut ca sa le poti corecta? Singura varianta care-mi vine in minte e ca prestase la slitul gresit si ca l-a descoperit pe cel corect.

Leave a Reply