Animale sanatoase?

produse-de-la-tara-bio

Un animal crescut in ritm accelerat este o anomalie care nu va rezista prea mult timp. Deja se stie ca un astfel de animal este foarte vulnerabil la boli si doar cu multe medicamente poate fi tinut in viata pana la taiere. Lucru care dauneaza carnii provenite de la el.

Asa ca, furnizorii de concentrate, nutrienti sau alte produse destinate fermelor agricole si animaliere si-au format chiar echipe de studiu si specialisti care sa le faca retetele cele mai bune si mai putin costisitoare cu care sa hraneasca cat mai multe animale si pasari. Da, si pasarile tot concentrate ajung sa manance ca sa creasca mai mari, mai frumoase si mai grase. Astfel, se folosesc tot felul de ingrediente care, maruntite, amestecate si uscate pot constitui un deliciu pentru animale. Pentru concentrate se folosesc resturile de pe campurile de cereale, adica paiele, sau de la culturile de sfecla, floarea soarelui, porumb, cartofi, se adauga fan sau iarba proaspata, rumegus, tot felul de resturi vegetale provenite de la diverse industrii si alte ingrediente secrete.

Numai producatori de concentrate buni stiu sa mentina calitatea retetelor pe care le inventeaza si le produc. Iar pentru acestea este nevoie de cunostinte multe, tehnologie adecvata, experienta si respect pentru animale si natura. Respectand acestea, te respecti si pe tine si oamenii.

Leave a Reply