Masca de faina de ovaz si iaurt

Aceasta este o combinatie grozava pentru o masca de baza de fata care include doar trei ingrediente: o lingura de faina de ovaz macinat fin, o lingura de iaurt organic si cateva picaturi de miere. Aceasta masca este potrivita pentru toate tipurile de piele si este foarte simplu de pregatit. Curata si intinereste orice tip de ten.

Scrub de zahar alb

Zaharul este un exfoliant preferat fata de sare, deoarece tinde sa nu faca zgarieturi la nivelul pielii. Cand pielea moarta se aduna pe suprafata pielii, este important sa o indepartezi. Utilizati ulei in loc de apa, daca aveti pielea uscata.

Masca faciala cu cafea si cacao

Utilizati zat de cafea si pudra de cacao pentru a lumina tenul plictisitor si reduce umflaturile de pe fata ta. Adapteaza aceasta reteta pentru propria ta piele. Excelenta pentru pielea uscata, grasa si deshidratata.
Tenul gras presupune o piele stralucitoare mai ales in zona T, de la frunte, pe nas pana la barbie. Pentru a testa daca aveti tenul gras, apasati cu un servetel de hartie pe frunte. Cand il tragi deoparte, ar trebui sa fie inmuiat in uleiuri. Oricat de enervant ar putea parea acest tip de ten, un lucru bun este ca e de preferat pielii uscate.

Leave a Reply