Fara sens

Nu poti schimba nimic. E impropriu spus ca o sa reusesti. De fapt, e imposibil. Masina care te urmareste nu va ceda niciodata. Trebuie tu sa fi acela care nu va ceda. Ce zici, poti rezista? Prima la dreapta. Nu te mai uita la bordul masinii! Nu te va ajuta cu nimic daca o sa vezi cu ce viteza gonesti pe strazile pustii. Doamne, ce bine era daca nu te implicai in prostia asta. Toata treaba asta de rahat te poate costa viata. Inca mai esti constient de soarta ta, deci e bine.

Ai grija la fundatura aia. E drum cu interzis. Ce mai conteaza? Sa-ti trimita amenda pe lumea cealalta. Nu-ti pasa. Masina aia oare merge cu aer? Nu poti sa nu te mai uiti in oglinda? Ai capatat un tic. Simti cum gatul ti se invarte ca si teleghidat la fiecare 10 secunde dupa nenorocita aia de oglinda. Trebuie sa vezi daca te mai urmareste. Cat dracu mai e pana in port? Stai, nu mai bine faci stanga si o iei pe la Opera? Da, cred ca e cea mai buna alegere. F**u-i curba ma-sii! Ai facut praf aripa dreapta. Asigurarea parca s-a dus de prin martie.

Ce mai conteaza si asta? Sa mi-o repare tot pe lumea cealalta. Parca se vede ceva. Nu, nu masina cea negra. Aia e nelipsita. Se vede un vas. Aproape ai ajuns in port. Aici poti sa le pierzi urma. Nu trebuie decat sa ii fentezi printre lazile si containerele ametitoare. Ai grija la bariera. AI INNEBUNIT? Vrei sa te sinucizi? Ai batut atata drum doar ca sa le arati ca poti muri strivit de o bariera de fier? Of, Doamne. Chiar ti-ai pierdut mintile.

Si muzica asta de unde naiba vine? Parca imi suna cunoscuta. A, da. E din Matrix, nu? Hahaha. Acum ce mai urmeaza? Poate doar sa vina agentii. Hahahahaha. Foarte nostim. Sa vina agentii. Stim sa facem haz de necaz. Ma enerveaza ritmul asta nenorocit. Ma scoate din sarite. Fa-l sa se opreasca. GATA. De parca m-ar asculta el pe mine. Si eu acum ce trebuie sa fac? Sa gonesc pana se termina melodia? HAHAHAHA.

E clar, s-au enervat. Astia chiar au turbat. Ma intreb de ce trag in mine cu asa intarziere. Si-au adus aminte sau cum? Poate vor sa-mi demonstreze ca au pistoale de la mamica. Luati de aici nenorocitilor. In iad cu voi. Ce-a fost asta? Cauciucul. A bubuit pe dreapta. Sticle imputite. Port jegos plin de sticle imputite. Aici mi-e sfarsitul sau cum? Parca stiam.

Poate trebuia sa nu fac asta. Dar cretinul ala o merita. Merita si ultimul glont pe care i l-am tras. Mie mi le da cineva inapoi? Mi le dati cu dobanda sau cum? NENOROCITILOR. Tot n-ati plecat? De unde naiba vin atatea scantei? Ah, da. Am uitat. De la roata. F**u-i… Ai grija la containerul albastru. O sa te izbes… … … … …

– Unde sunt? De unde-i lumina asta? Ah. Am un deja-vu. Am mai visat asta. Mi-am visat propria moarte. Hahahahaha. Nenorocitilor… … …

Pistolul se descarca in nopte. Portul fu zguduit in toate imprejurimile de sunetul asurzitor. Masina cea neagra disparu.

S-a zbatut, dar asa-i era sortit, sa moara azi. Un moment de reculegere…

[edit] Am scris articolul astfel incat se se termine pe ritmul de pian. Sper ca mi-a reusit 😛

Leave a Reply