Cum alegem gazduirea pentru WordPress?

Adesea trecuta cu vederea, gazduirea web este una dintre componentele cheie ale fiecarui website de succes. Alegerea celei mai bune solutii de hosting WordPress pentru nevoile dumneavoastra poate imbunatati SEO si cresterea vanzarilor.

Exista diferite tipuri diferite de optiuni de gazduire WordPress disponibile, cum ar fi gratuit, partajat, VPS, dedicat, si gestionate WordPress hosting. In acest ghid, va vom ajuta sa alegeti cel mai bun hosting WordPress pentru site-ul vostru Web. Vezi mai mult aici.

WPBeginner este cel mai mare site neoficial de resurse WordPress care primeste milioane de vizualizari de pagina pe luna. Cu ajutorul a 100.000 de utilizatori si ani de experienta cu companiile de hosting WordPress, stim importanta alegerii celei mai bune companii de gazduire WordPress.

Scopul nostru cu acest articol este de a oferi informatii despre lucrurile de care trebuie sa  tineti cont atunci cand alegeti o companie de gazduire WordPress.

Care sunt cerintele WordPress Hosting?

Veti fi surprins sa auziti ca WordPress este un script foarte usor si este compatibil cu aproape toate companiile de gazduire web bune. Cerintele simple pe care WordPress le prezinta sunt:

Versiunea PHP 5.7 sau o versiune ulterioara

Versiunea MySQL 5.6 sau o versiune ulterioara

Datorita popularitatii WordPress, toate cele mai bune companii de gazduire web vin cu optiuni simple de instalare 1-click pentru WordPress. Toate companiile de hosting WordPress pe care le-am enumerat in acest ghid ofera suport complet pentru rularea unui site WordPress.

Lucruri de luat in considerare atunci cand alegeti un furnizor de hosting WordPress

Viteza, securitatea si fiabilitatea sunt factori importanti de care trebuie sa  tineti cont atunci cand alegeti hostingul WordPress. Cu toate acestea, cel mai important factor pe care ar trebui sa-l luati in considerare este “Nevoile voastre”. Evaluarea nevoilor inainte de a achizitiona WordPress hosting va poate salva sute de dolari.

Evaluarea nevoilor de gazduire WordPress

Dupa cum am mentionat mai sus, exista diferite tipuri de optiuni de gazduire web disponibile cum ar fi gratuit, partajat, VPS, dedicat si gestionat. Sa aruncam o privire la fiecare dintre aceste optiuni pentru a determina care este cea mai buna solutie.

WordPress Hosting Free

Exista gazde web gratuite disponibile, dar aproape toate au aceeasi problema. De obicei, puteti gasi gratuit hosting WordPress fiind oferit in forumuri on-line sau grupuri mici.

In cele mai multe cazuri, acestea sunt gestionate de o persoana care revinde o mica parte din spatiul sau de servere pentru a acoperi unele venituri. Adesea, problema  este ca trebuie sa puneti anunturile de bannere pe site.

Unii va pot cere sa introduceti un link text in subsolul site-ului. Acesti oameni vor vinde anuntul din banner sau link-ul text pentru a acoperi costul spatiului tau liber. Cel mai mare dezavantaj de a avea o gazda free in afara de anunturi este ca acestea nu sunt fiabile.

Nu stiti niciodata cand aceasta persoana va inceta sa ofere serviciul gratuit. Puteti ramane agatati de ei in conditii nefericite oricand. Daca sunteti serios evitati WordPress hosting gratuit cu orice pret. Va recomandam sa alegeti orice tip de solutie platita in defavoarea uneia gratuite.

Leave a Reply