Bijuteria perfectă a iubirii: inelul de logodnă

De-a lungul timpului, prințesele din familiile regale au primit cele mai prețioase dovezi de iubire de la soții lor – inelele de logodnă. Acestea impresionează prin delicatețe, rafinament, frumusețe și durabilitate, drept dovadă că nici în ziua de astăzi nu și-au pierdut strălucirea. Care sunt distinsele dame care au primit cele mai spectaculoase bijuterii ale caselor regale?

Diamante ideale pentru inimi regale

Prințesa Grace Kelly de Monaco a primit de la prințul Rainer al III-lea un inel cu diamant de 12 carate, de formă dreptunghiulară, care scotea în evidență personalitatea sofisticată a actriței.

Regina Elisabeta a II-a a fost cerută în căsătorie de către prințul Philip, primind ca simbol al iubirii un inel cu un diamant rotund, alături de 5 nestemate așezate pe margine. Se spune că acestea proveneau dintr-o tiară a mamei acestuia.

Ducesa de Windsor, Wallis Simpson, a primit de la prințul Edward al VIII–lea, cel care a renunțat la tron pentru ea, un inel cu smarald pe care prințul inscripționase data propunerii în căsătorie.

Prințul Andrew i-a oferit Ducesei de York un inel cu rubin înconjurat de diamante, iar Sophie, contesa de Wessex a primit un inel din aur alb de 18 carate cu diamante, flancat de două pietre în formă de inimă.

Pavlos al Greciei i-a cumpărat prințesei Marie Chantal Claire un inel de logodnă cu safir, alături de un diamant în formă de inimă.

Te simți norocos că ai întâlnit-o?

Abia aștepți să îți privești și tu în ochi iubita, mărturisindu-i iubirea ta și adresându-i mult așteptata întrebare? Dar te simți pregătit? Ai cumpărat inelul?

Nu uita că pentru o femeie contează foarte mult acest aspect. Este destul de dificil să faci alegerea potrivită, dar te poți inspira din modelele purtate de miresele familiilor regale.

Dacă nu știi ce tip de inel i s-ar potrivi cel mai bine, recomandat ar fi să consulți o rudă apropiată (mama sau sora ei) sau să o întrebi pe prietena ei cea mai bună.

Un inel de logodnă trebuie să aibă anumite calități: în primul rând ar trebui să impresioneze prin eleganță, finețe și strălucire, să îi încânte privirea viitoarei tale soții, oferindu-i încă un motiv de a radia de fericire.

În mediul online există o gamă vastă de inele de logodnă cu diamante de unde poți alege și care pot fi achiziționate la prețuri accesibile. Diamantul va străluci la fel de frumos, indiferent de culoarea pentru care optezi: albastru, roz sau negru.

Orice femeie își dorește să se simtă ca o prințesă, așa că ai încă un motiv în plus să te inspiri din modelele cu design unicat ale inelelor de logodnă primite de miresele regale.

De altfel, dacă ți-ai imaginat un model anume și vrei ca inelul iubitei tale să fie unicat, cei de la E-ring.ro îl pot crea întocmai așa cum ți l-ai închipuit! Mai mult, dacă îți dorești să o impresionezi cu adevărat, poți opta pentru inscripționarea inelului cu mesajul pe care ți-l dorești.

De asemenea, nu în ultimul rând, ar fi bine să ții cont și de personalitatea ei în momentul în care alegi inelul, selectând unul care să se regăsească în topul preferințelor sale și care să atragă priviri admirative.

Leave a Reply