6 pasi pentru cresterea SEO on-page

Exista sase pasi simpli pe care ii puteti face pentru a va imbunatati SEO-ul pe pagina – fie pentru postari pe blog, pagini de destinatie, fie pentru site-ul dvs. de afaceri. Aici sunt acestia:

  1. Alegeti un cuvant cheie.

Acesta este un cuvant sau o expresie pe care doriti sa o afisati pe prima pagina a rezultatelor motoarelor de cautare. Alegerea cuvintelor cheie SEO este importanta, deci ocupati-va din timp cu acest lucru. Pentru seo Cluj, alege Smartseopack.com.

Trebuie sa fie simplu, dar descriptiv si sa aveti o sansa de a va pozitiona foarte bine (de exemplu, nu alegeti cuvantul “Africa” ​​daca nu lansati un site web care va avea mii de articole despre continentul respectiv). Daca sunteti siguri ca veti avea o concurenta foarte mare pe cuvantul ales, va sugeram sa va ganditi la altceva (alt cuvant sau alta expresie).

  1. Scrieti un titlu bun.

Ar trebui sa includa cuvantul cheie sau fraza de la inceput. Scopul ar fi pentru 8-12 cuvinte (maxim 60 de caractere).

Exemplul pentru acest post este: 6 pasi pentru cresterea SEO on-page.

  1. Includeti cuvintele cheie in URL.

Veti vedea ca adresa URL pentru aceasta postare de blog se termina cu expresia de cuvinte cheie “seo on-page” in adresa reala. (Oops, imi pare rau pentru limbajul robot, o adresa URL este doar adresa unei pagini web.)

Cele mai multe sisteme de gestionare a continutului (de exemplu, WordPress) va permit sa editati URL-ul postarilor dvs. Altele folosesc doar textul din titlu.

Nota: Structura permalink trebuie optimizata pentru traficul motorului de cautare, pentru intregul dvs. site web.

  1. Mentionati cuvantul cheie la inceputul paginii

Incercati sa il includeti in prima sau in a doua fraza. Cu cat apare mai devreme, cu atat mai bine.

Daca navigati pana in partea de sus a paginii, puteti vedea ca o mentionez in primele 100 de cuvinte sau cam asa ceva.

5. Legati prin linkuri alte pagini de pe site-ul dvs. web, utilizand textul de ancorare Ancora – textul este termenul pentru incorporarea unei legaturi intr-un cuvant sau o expresie pe o pagina, in loc sa se foloseasca doar adresa URL. Acest lucru este mai bun decat sa legati pur si simplu fraza “faceti clic aici” sau adresa URL propriu-zisa.

6. Conectati alte site-uri web la pagina dvs. Acest lucru ajuta la construirea backlink-urilor, care, la randul lor, intaresc “valoarea” paginii pentru motoarele de cautare, care vor acorda un ranking mai bun site-ului dvs. (Aceasta este diferita de cineva care face legatura numai cu pagina dvs. de pornire.)

Cel mai bun mod de a face acest lucru este de a scrie doar continut bun si de a face cererea ocazionala pentru un link. (Daca va place acest post, apropo, un mod excelent de a spune “multumesc” ar fi sa va conectati la acesta de pe site-ul dvs. Asta inseamna constructie de backlink-uri de calitate si care in acelasi timp este vazuta bine de catre motoarele de cautare.

Leave a Reply