Care sunt regulile generale dupa care un articol indeplineste criteriile SEO?

Cu siguranta in momentul in care detii un blog, iti doresti sa ai cat mai multe articole interesante, care sa atraga un numar cat mai mare de cititori, insa pentru asta va trebui sa optezi pentru articole seo de la Dan Bradu.

Vei putea si tu odata cu trecerea timpului sa creezi continut interesant pentru blogul tau, care sa reuseasca sa atraga un numar cat mai mare de vizitatori, insa pana atunci, trebuie sa ai articole seo de calitate, de la un specialist in domeniu.

Daca totusi vei considera ca poti sa te descurci in redactarea articolelor seo, atunci in mod evident trebuie sa cunosti cateva reguli importante, conform carora un articol poate sa fie considerat ca indeplineste cerintele si criteriile SEO.

Mai intai de toate, trebuie sa tii cont de faptul ca titlul articolului este cel mai important aspect, asa ca trebuie ca acesta sa contina cel mult 65 de caractere (litere + spatii + caractere speciale).

In momentul in care alegi titlul articolului, ar fi bine sa incluzi acolo si u cuvant cheie sau cuvintele cheie relevante pentru pagina ta, iar la finalul titlului daca este posibil ai putea sa pui numele blogului sau al titlului pentru care ai scris articolul.

Un articol seo cu siguranta trebuie sa contina cel putin o imagina, iar atunci cand adauti imaginea in articol, ar fi indicat sa alegi un nume de fisier relevant pentru imagine. De exemplu (“plimbare-nocturna-in-parc.jpg”). sa nu folosesti insa “DSC00034.jpg. va trebui sa folosesti text ALT in care sa descrii imaginea.

Structura site-ului trebuie sa iti permita sa ai un URL cat mai bine optimizat, si nu unul criptic, iar in acest caz ar fi indicat sa pui URL-uri in cuvintele cheie relevante pentru articol. In acest caz ai putea sa renunti la prepozitii si la conjunctii.

Un alt aspect foarte important pe care trebuie sa il ai in vedere, este folosirea cu pricerepe a tag-urilor <H1>, <H2>, <H3>, iar dintre acestea, cea mai mare importanta o are <H1>, dupa care urmeaza in ordine celelalte doua. <H1> ar trebui sa fie intr-o pagina tipica si sa contina titlul articolului.

Referitor la continutul articolului, acesta trebuie sa fie cat mai bogat in informatii. Nu exista o regula generala, insa cu siguranta un articol care este foarte bogat in informatii, care contine imagini si chiar si clipuri video, cu siguranta va fi foarte apreciat de catre cititori.

Deasemenea, tot referitor la continutul articolului, este foarte important de precizat faptul ca acesta trebuie sa fie 100% original, nu trebuie sa contina greseli gramaticale si greseli de ortografie.

Ei bine, dupa cum se poate observa, trebuie sa cunosti o multime de detalii importante pentru a putea realiza articole seo de calitate, asa ca in conditiile in care consideri ca este o munca prea grea pentru tine aceasta, atunci cu siguranta nu mai trebuie sa stai pe gandiri, pentru ca singura ta solutie avantajoasa este aceea de a posta articole seo de la Dan Bradu.

Leave a Reply