Jambierele de compresie pentru alergare de la Eleven Sportswear.ro

Sportul, sub orice forma ar fi el, este recomandat tuturor. Nu trebuie sa depinzi de sala, de anumite aparate pentru a te pune in miscare.

Poti oricand sa incerci sesiuni scurte de alergat, jogging, cand timpul iti permite. Dar pentru asta, desigur, trebuie sa te preocupe un echipament si acele accesorii potrivite tipului de miscare. In acest caz, jambierele sunt achizitia de interes pentru tine.

Trebuie sa stii ca exista jambiere pentru alergare, cu un nivel de compresie pentru gamba sau pentru intreg piciorul. Compresia este necesara in practicarea unor sporturi de anduranta precum ciclism, inot, alergare sau chiar si in sporturile de echipa. Indiferent de caz, trebuie sa fie vorba de efort de lunga durata sau de sesiuni scurte, dar intense.

Componenta de compresie se refera la presiunea ce se exercita asupra muschiului ce duce la accelerare de flux sanguin.

Specialistii spun ca acest lucru este de mare importanta, mai ales in ceea ce priveste fluxul sanguin de retur. Ca drept rezultat, se oxigeneaza mai bine muschii, ceea ce duce la o mai buna functionare, cat si la o refacere mai buna dupa efort.

Asadar jambierele de compresie sunt o necesitate, mai ales cand sportul practicat implica un nivel profesionist. Un echipament de compresie poate reduce sansele de aparitie ale leziunilor musculare asadar se intregeste si tabloul beneficiilor acestor tipuri de produse.

Jambiere de la Eleven Sportswear.ro

Pentru cunoscatori, calitatea produselor de la www.elevensportswear.ro este deja una dovedita. Insa pentru cei care inca nu au descoperit acest univers trebuie spus ca Eleven Sportswear se impune pe piata ca fiind producator ceh de articole sportive, echipamente si accesorii.

Are marele avantaj de a se folosi de materiale inalt calitative, de tesaturi de la branduri italiene, franceze si nu numai. Toate produsele lor sunt create in Cehia si sunt disponibile in tara prin Eleven Sportswear, distribuitor unic.

La capitolul jambiere, Eleven Sportswear promite aceeasi calitate ca si in cazul altor produse. Vin intr-o varietate de culori si printuri.

Sunt confortabile in egala masura, nu ofera senzatia de supraincalzire. Au rol de a proteja picioarele, iar dincolo de acest aspect sunt practice intrucat sunt imbunatatite – includ o tesutura numita Prolen Siltex, ce include si ion de argint cu rol antibacterian.

Nu retin mirosuri neplacute, sunt elastice si durabile; astfel de jambiere sunt o necesitate pentru orice sportiv. Acestea pot fi asociate cu aproape orice tip de echipament, dar si cu sosete de compresie de asemenea, pentru cei interesati de protectie suplimentara.

Elevensportswear.ro nu uita de necesitatea diversitatii, astfel ca jambierele sunt disponibile in variante de marimi si culori, dupa gusturile fiecaruia – fie ca sunt uni, monocromatice, fie ca sunt colorate, chiar si in dungi multicolore, colectia de jambiere de compresie este una diversificata.

Avand in vedere efectele benefice ale purtarii unor astfel de jambiere, avand in vedere calitatea si rezistenta acestor produse, preturile sunt chiar echilibrate.

Descopera in cadrul paginii oficiale selectia de jambiere de compresie si alte accesorii si echipamente de care ai avea nevoie. Sportul dorit trebuie practicat cu maxima placere, dar si tinand cont de protectia necesara.

Leave a Reply