Tot ce trebuie sa stiti despre alegerea verighetelor?

Alegerea verighetelor trebuie facuta cu cateva luni bune inainte de marele eveniment, pentru ca in cazul in care veti astepta pana in ultimul moment, cu siguranta sansele de a avea surprize neplacute sunt foarte mari.

Se poate de exemplu ca in cazul in care doriti sa va comandati verighetele cu cateva saptamani inainte de nunta, bijutierii sa nu mai aiba timpul necesar pentru a va crea verighetele, sau se poate sa nu gasiti ceva care sa fie pe placul vostru.

Un alt detaliu pe care trebuie sa il cunoasteti, este acela ca puteti opta pentru verighete simple, care sunt foarte indragite de catre cei pasionati de eleganta si stil, si care intentioneaza sa isi aleaga o verigheta perfecta.

Puteti opta deasemenea pentru verighete cu diamante, daca doriti verighete mai sofisticate. Cu siguranta diamantele le vor oferi verighetelor stralucire si va vor oferi si voua eleganta, dar va vor crea si niste costuri ceva mai mari.

Puteti sa va alegeti verighete din aur galben si simple, iar acestea vor avea preturi foarte atractive, sau veti putea cauta solutii mai interesante.

Ideea de a opta pentru verighete din aur alb si aur roz poate fi una indicata atunci cand vreti verighete diferite de cele ale cunostintelor voastre.

Verigheta pentru barbati care este realizata din aur alb si aur roz de 18kt, care are o latime de 6.00mm si profil bombat, si care este prevazuta cu trei diamante taiate sub forma rotunda brilliant 0.08ct, poate fi ideala pentru dvs. Aceasta dispune calitate G-VS2, in setare tip canal. Greutatea medie de aur alb 18kt este aprox. 11.0gr.

In cazul in care alegeti pentru dvs. o asemenea verigheta, cu siguranta si viitoarea dvs. sotie trebuie sa detina tot un din aur alb si roz. Verigheta de dama usor curbata, care este realizata din aur alb si aur roz, si care are o latime de 4.25mm, fiind prevazuta cu 17 diamante si avand taietura rotund brilliant, diamantele fiind setate intr-un canal din aur alb si aur roz avand marginea din aur roz; poate fi completarea pentru verigheta pentru barbati amintita ceva mai sus.

Greutatea diamantelor cu care este prevazuta aceasta verigheta pentru femei este 0.25ct iar calitatea este HSI2.

Verigheta barbati realizata din aur alb si aur roz de 18kt, care are o latime de 7.25mm, si care are suprafata plata cu centrul sablat si marginile lustruite, slab curbate poate reprezenta o alta alegere inspirata. Aceasta este setata cu 8 diamante princess, cu greutatea totala de 0.56ct, aranjate in stil ‘tabla de sah’. Greutatea medie aur 18kt este 13.50gr.

O asemenea verigheta pentru barbati se potriveste perfect cu o verigheta de dama concava, care este fabricata din aur alb, galben si roz de 18kt, avand latimea de 4.25mm, si care este prevazuta cu 5 diamante rotunde-brilliant cu setare in rub over. Greutatea diamantelor este 0.10ct.

Asadar, atunci cand trebuie sa va alegeti verighetele pentru nunta voastra, cu siguranta trebuie sa tineti cont de toate aceste detalii, iar verighetele ideale pot fi gasite la Royal Diamante.

Leave a Reply