Bormasina magica – o noua jucarie inteligenta 

Daca pe vremea noastra singurele jucarii pe care le aveam erau reprezentate doar de cateva papusi plictisitoare care nu faceau cine stie ce, nu putem spune acelasi lucru despre generatia copiilor nostri, Industria a avansat foarte mult, iar acest lucru se resimte si in ceea ce priveste jucariile micutilor.

Tocmai de aceea, subiectul de astazi va fi despre bormasina magica, o jucarie care depaseste intru totul limita evolutiei acestor lucruri.

De ce sa o alegeti? 

Acest gen de jucarii nu sunt doar foarte tentante pentru cei mici, dar mai ales educative si inovative. Astfel, in timp ce micutul dumneavoastra se joaca, de fapt, acesta isi dezvolta mai mult creativitatea, petrecandu-si timpul intr-un mod placut, fara sa stea tot timpul cu ochii in ecranele periculoase.

Pe langa creativitate, sunt stimulate si rabdarea, dar mai ales indemanarea, calitati foarte importante pe tot parcursul vietii. Mai mult de atat, acest joc nu il va plictisi pe micut, ci din contra. Acesta va deveni din ce in ce mai curios in privinta lui, fiind motivat sa incerce crearea de lucruri noi.

Un alt avantaj al bormasinii magice o reprezinta varsta de folosire, putand fi atribuit copiilor cu varste cuprinse intre 3 si 7 ani, dar care in acelasi timp, poate fi folosit atat de fetite, cat si de baietei.

Din ce este compusa?

In ceea ce priveste pachetul pe care il veti achizitiona, trebuie sa stiti ca acesta cuprinde o bormasina rosie, aceasta avand diverse functii, printre care se numara cea de insurubare si desurubare, astfel incat copilul sa se simta mult mai inclus in atmosfera tamplariei.

Pe langa aceasta, ar mai trebui mentionate cele 10 carduri fata-verso cu modele, pentru ca cel mic sa fie cat mai inspirat in creatie si cele 120 de suruburi din plastic, fara de care jucaria nu ar mai avea farmec.

Acestea sunt foarte colorate, mentinand interesul copilasului cat timp le va folosi. In pachet veti mai gasi pe langa cele enumerate si o cheie fixa dar si o surubelnita manuala, astfel incat sa se reproduca fidel uneltele pentru reparatie ale adultilor, insa intr-o maniera mult mai prietenoasa si jucausa pentru cel mic.

Bormasina functioneaza pe baza de baterii, insa acestea nu sunt incluse in pachet. Pentru a pune in functiune jucarie, este recomandat sa introduceti doar trei baterii AA, care va vor garanta functionalitatea achizitiei pe parcursul a numeroase luni, in functie folosire.

Leave a Reply