Stii ce trebuie sa faci pentru ca porumbeii sa se dezvolte sanatos?

Pe langa penajul aparte pe care il au, porumbeii iti vor fi prieteni devotati, loiali. Nu mai vorbim de premiile si mandria pe care ti le pot aduce.  Totodata, sunt singurele vietuitoare ce pot trece testul oglinzii – testul recunoasterii de sine.

In aceeasi ordine de idei, porumbeii pot fi crescuti si pentru carnea lor frageda. Insa, cum faci toate aceste lucruri corect si fara a le pune viata in pericol? Ai nevoie sa cunosti cateva aspecte despre modul in care acestia prefera sa traiasca.

De la boxe la accesorii pentru boxe, medicamente, suplimente alimentare – toate fac parte din bagajul tau de columbofil.  De unde le-ai putea achizitiona chiar pe toate o data? Ca o recomandare in acest sens vine magazinul produsecolumbofile.ro. Vizitandu-l vei intelege de ce e cel mai potrivit pentru tine si vietuitoarele tale inofensive.

Cum vrei sa arate locuintele porumbeilor tai?

In primul rand, ai nevoie de o boxa spatioasa – in functie de cati porumbei vei tine in ea, trebuie sa le atasezi cateva accesorii pentru hrana si apa. In aceeasi ordine de idei, pe langa toate accesoriile pentru un trai cat mai placut, porumbeii au si ei nevoie de spatiu – un mediu extrem de inghesuit ii va face sa se simta tristi.

Ai nevoie, bineinteles, si de niste produse de curatare speciale – locul in care isi petrec majoritatea timpului trebuie sa fie unul steril, aerisit si curat.

De acum, tot ce trebuie sa faci este sa incepi achizitia accesoriilor – hranitoare, adapatoare, cuibare, odihnitoare. Pentru porumbei hidratatea, alimentatia si odihna sunt cele mai importante lucruri – daca nu sunt facute corespunzator, isi pot pierde din capacitatile aparte de orientare si se pot imbolnavi chiar.

In functie de cate vietutoare vei adaposti intr-o boxa, alege accesorii columbofile ce vor satisface nevoile tuturor. De exemplu, daca ai un numar mic de porumbei in boxa, maxim 3, alege adapatorul de 1 L. Astfel, ei pot hidrana ori de cate ori vor – tot ce ai de facut e sa le schimbi apa in fiecare zi.

Cum iti pregatesti porumbeii pentru curse?

Pe langa frumusetea lor aparte, stii foarte bine ca sunt participanti excelenti la maratoane. Pe langa o alimentatie corespunzatoare ai nevoie si de suplimente energetice. De pe produsecolumbofile.ro achizitioneaza si medicamente pentru porumbei. Pe langa raportul energetic pe care il capata consumandu-le, le este sporit si sistemul imunitar.

De exemplu, Carbo Power este un supliment alimentar bogat in energie ce va fi absorbit rapid de musculatura. Il poti administra impreuna cu CMK – alt supliment alimentar pe care il gasesti in magazin – cu zoua zile inainte de concurs.

Suplimentul alimentar CMK previne deurerile si crampele musculare si totodata, mareste capacitatea la efort pe timpul concursurilor.

Poti incepe o cura cu CMK cu cateva saptamani inainte de a incepe antrenamentele de primavara. Il poti folosi si in faza competitiei – administrat de 2 – 4 ori pe saptamana. Mai multe detalii vei regasi in cadrul magazinului.

Pentru a putea transforma pasiunea in performanta, achizitioneaza chiar acum tot de ce ai nevoie de pe produsecolumbofile.ro.

Leave a Reply