Containerele, inovație în construcție, transport și multe alte domenii

Containerele au revoluționat industria de transport, fiind o variantă mai eficientă și sigură. Au continuat să fie folosite până când oameni inventivi și-au dat seama că aceleași containere pot deservi și altor scopuri. Pot fi asamblate, modificate și echipate astfel încât să devină chiar și spațiu de locuit.

Devenind atât de cerute, containerele au intrat în atenția unui public tot mai larg. Unii îi atribuie scopul de depozitare, alții îl asociază cu transportul sau cu materialele de construcție. Cert este că oferă nenumerate opțiuni, mult mai avantajoase financiar vorbind. Achiziția de containere vă duce spre un furnizor al acestei nișe, Euroluc Containers, oferta lor fiind detaliată în cadrul paginii oficiale, euroluccontainers.ro.

„Avem o mulțime de motive pentru a ne da bătuți, dar avem nevoie de unul singur pentru a contura orice plan de afaceri în jurul containerelor” pare să fie deviza celor de la Euroluc Containers. Acest segment de activitate a fost dezvoltat de-a lungul timpului și ca urmare a unui interes crescut din partea publicului față de containere. Iată și de ce.

Tipuri de containere regăsite în stocul Euroluc Containers

Cu stoc disponibil sau aduse la comandă, Euroluc Containers dispune de un pachet complet de servicii, incluzând transport național sau internațional de containere, livrate la destinație, la cerere vopsite.

Așadar, serviciile sunt personalizate și se pliază pe cerințele specifice ale fiecărui solicitant. Cu excepția celor de 45 HC ft˟, alte tipuri de containere sunt aduse la comandă:

Containere de 20 ft:

În interior măsoară L 5.86m, l 2.35m, h 2.38m, iar la exterior: L 6.05m, l 2.43m, h 2.59m.

Container 30 ft:

Au în interior L 8.91m, l 2.43m, h 2.52m și la exterior L 9.12m, l 2.5m, h 2.74m.

Container 40 ft:

L 12.03m, l 2.35m, h 2.38m în interior și L 12.19m, l 2.43m, h 2.59m la exterior.

˟ ft꓿feet꓿0.3048 metri.

Cât despre cele de 45 HC ft, dimensiunile sunt mai mari, în interior de L 13.55m, l 2.45m, h 2.69m, la exterior L 13.71m, l 2.50m, h 2.89m. Acestea sunt o nișă aparte, Euroluc Containers fiind unic importator din România pentru acest tip de container. Este preferat mai ales în construcții, permițând prin dimensiunile mai mari realizarea unor spații generoase.

Dacă sunt utilizate în transporturi, astfel de containere permit încărcătură mare, maximă greutate admisă fiind detaliată, la fiecare tip de container în parte, în cadrul paginii https://www.euroluccontainers.ro/.

Domenii de utilizare

Containerele pot deveni grup sanitar, birouri, case de vacanță, spațiu de depozitare, garaj.  De asemenea, pot fi realizate cabane în zone turistice sau spații propice pentru bucătării mobile, ideale la festivaluri, pentru street food.

Containerele pot fi utilizate în domenii variate și pentru fiecare caz în parte există avantaje multiple. De fiecare dată vorbim despre cheltuieli operaționale reduse. Pentru transporturi spre exemplu, un container de 45 HC ft (high cube specifică o înălțime mai mare a unui container față de unul standard) permite încărcarea de marfă echivalentul a 32 de paleți.

Raportat la nevoile fiecăruia, containerele pot fi o soluție eficientă. Euroluc Containers îi încurajează pe doritori să vizualizeze și stocul disponibil.

Pentru cele la comandă vor fi discutate detaliile de transport și alte servicii dorite. Cert este că un astfel de furnizor este specialist în domeniu, un nume de reper al nișei, astfel încât containerele pe care le pune la dispoziție sunt gata de utilizare imediat, au stare bună, fără defecte.

Pagina Euroluc Containers de pe platformele de socializare poate fi de asemenea o sursă de informare şi inspiraţie despre cum şi unde pot fi folosite containerele şi cum pot doritorii să comande pe cel preferat.

Leave a Reply