Pierzi des la pariuri sportive? Haide sa vedem impreuna care sunt problemele

Dupa cum prea bine stii, acest cerc al pariurilor sportive este unul in care se invart constant strategii si aliante intre pariorii cu interese comune. Nu ar fi gresit sa creezi si tu aliante cu unii pariori, insa tind sa ii dau dreptate celui care a spus ca una dintre cele cele mai bune strategie la pariuri sportive este cea pe care ti-o construiesti singur.

Asadar, care ar putea fi cauzele pentru care pierzi constant la pariuri sportive? In cele ce urmeaza vom incerca impreuna sa le descoperim si sa le eliminam in totalitate.

Stii ce sta la baza pariurilor sportive?

Atunci cand vrei sa te alaturi cercului pariorilor sportivi trebuie sa stii ce sta la baza acestei activitati. Poate stii sau nu, dar la baza pariurilor sportive stau intocmai intuitia si norocul – aliatii tai de temut!

Orice fel de bilet plasat, fie el chiar si sub o atenta documentare, tot va depinde de intuitia si de gradul tau de noroc. Daca simti ca aceasta este problema, nu te panica – iti poti antrena intuitia daca pariezi des, o poti face folosind biletul zilei.

Documentarea atenta are si ea ceva de spus in privinta deznodamantului biletului tau!

Dupa cum am spus si mai sus, norocul si intuitia fac cartile la pariuri sportive, insa vei scoate mereu asul din maneca daca te documentezi atent inainte. Poate pana acum nu ai facut acest lucru, iar din aceasta cauza castigurile tale au fost mai rare.

De unde incepi? Ei bine, eu iti recomand sa ai in vedere, pentru inceput, gradul de pregatire al fiecarei echipe in parte. Cauta constant informatii despre modul in care echipele pe care vrei sa pariezi se antreneaza, dar si despre statusul fizic din prezent.

De ce? Pentru ca daca una dintre echipe este in  deplasare sau de dupa un meci greu, cu siguranta va fi intr-un mare dezavantaj.

Urmeaza apoi informatiile despre starea vremii. Daca pana acum le-ai tratat cu superficialitate, iti recomand sa nu o mai faci.

Daca meciul pe care tu ai pariat se desfasoara pe un stadion neacoperit, o ploaie zdravana poate duce ambele echipe in dificultate. Totodata, o vreme prea sufocanta poate fi greu de suportat de catre o echipa din tarile nordice, neobisnuita cu o astfel de clima.

Strategia ta trebuie sa fie de temut pentru ceilalti!

Dupa cum am mai spus, in jurul a tot ce inseamna pariu sportiv se invart o multime de strategii si aliante, cu scopul de a ajunge cat mai aproape de castig. Eu iti recomand sa iti creezi propria strategie, bine pusa la punct, stragie care sa fie de temut pentru ceilalti pariori.

Ai in vedere lucrurile pe care ti le-am spus anterior, dar si inca ceva pe deasupra si anume cotele fiecarui meci. Stii prea bine ca o cota mai mica, in cazul unei victorii, te va ajuta sa castigi o suma mai mare de bani. In cazul lor mai mari, lucrurile stau total invers.

Ca o ultima recomandare, piatadeponturi.ro este platforma online prin intermediul careia poti paria acum mult mai simplu. Nu mai esti nevoit sa te deplasezi pana la casele de pariuri cand alternativa optima se afla la doar cateva click-uri distanta de tine!

Leave a Reply