Euromag – cutii postale utile si cu design placut

Cutia postala spune multe despre cel care locuieste in acel loc. Este ca o mica poarta spre gusturile lui si implicit pentru stilul care il atrage cel mai mult. Indiferent ca locuiesti la casa sau la bloc, cutia postala trebuie sa fie nu numai practica si sa iti tina in siguranta articolele si facturile primite, dar trebuie sa te si reprezinte. Euromag aduce in atentia clientilor, cutii postale calitative, potrivite pentru orice context.

Cutiile postale ale unui bloc – o prima decizie comuna a proprietarilor

Multe scari mai vechi de blocuri au cutii postale care au ajuns in conditii destul de rele, sunt indoite, ruginite, scartaie la deschiderea usilor sau unii proprietari chiar nu dispun de una. Un mod bun de a infrumuseta aspectul holului de la intrarea in bloc, este achizitionarea unor cutii postale noi, functionale, dar si cu design-uri inedite.

Cand toti proprietarii dispun de cutii postale similare, aspectul holului din bloc este instant schimbat. Simetria cutiilor asezate in rand, aspectul continuu, aranjat si liniile minimaliste, aduc un plus estetic de fiecare data cand cineva paseste in bloc.

Euromag dispune de optiuni care se incadreaza pe preferintele oricarui client, in functie de buget. Vei regasi variante economice, standard sau premium. Pentru cei care locuiesc la bloc nou si simt ca nu prea se incadreaza cutiile postale de care dispun deja, pot face un mic efort sa le schimbe. Cand cauti cutii postale bloc, cele de la Euromag sunt de luat in considerare, fiind realizate din materiale calitative, care le asigura o viata indelungata.

Importanta cutiilor postale

Nimeni nu isi doreste corespondenta aruncata pe jos sau pusa laolalta intr-un teanc cu ale tuturor proprietarilor, ca atunci cand ajung sa piarda timp cautandu-le pe ale sale. Cutiile postale scapa proprietarii de astfel de probleme, mentinand corespondenta primita organizata pentru fiecare.

Cutiile cu deschizatoare frontala sunt mai populare, fiind extrem de usor de deschis si fiecare se inchide cu cheie. Gaurile exterioare permit vizualizarea interiorului cutiei cand un locatar trece pe langa ea, pentru a sti daca a primit ceva.

Cutiile postale in nuante clasice, ca cele antracit sau maro, se potrivesc in orice decor al scarii blocului si aduc un plus de rafinament stilistic pe perete. Cutiile nu sunt doar o necesitate care nu se va demoda niciodata, dar sunt si un element decorativ de efect, daca sunt alese corect.

Intra pe www.euromag.ro sa descoperi colectiile dintre care poti alege.

Contact: office@euromag.ro

Adresa: Str.Farului, Nr. 15, Sector 4, Bucuresti

Leave a Reply