Navigații Android pentru toate tipurile de autoturisme

Navigația a devenit un accesoriu obligatoriu printre șoferi. Aceasta aduce numeroase beneficii șofatului, iar dacă alegi un model mai complex te poate ajuta chiar să conduci mai economic. Despre avantajele navigatiilor vom discuta mai jos, unde vei afla și de unde poți comanda un model potrivit.

Aceste accesorii se integrează perfect în bord, unde creează un aspect elegant și deosebit. În plus, pe lângă faptul că sunt de mare ajutor în trafic, navigația îți este de folos și atunci când iei o pauză în parcare.

Achiziționarea unui astfel de sistem nu este atât de costisitoare precum este achiziția unei noi mașini. Cu o sumă relativ redusă poți investi într-o navigație care îți va fi de folos foarte mult timp. În plus, dacă alegi un sistem mai performant, navigația poate deveni la fel ca și telefonul, fără să mai fie necesar să îl atingi atunci când conduci.

Prin intermediul acesteia poți să preiei apeluri, poți să inițiezi apeluri, să verifici notificările de pe rețelele de socializare, să asculți piesele preferate, să vizionezi serialul sau filmul favorit, să urmărești un podcast sau desenele animate ale copiilor.

Pe site-ul navigatiiandroid.ro ai la dispoziție o mulțime de modele pentru autoturismul tău. Acestea includ accesorii pentru mărci cunoscute de mașini și nu numai. Ai ocazia Zde a comanda navigatie BMW e46, dar și pentru alte modele din această marcă. Selectând producătorul vei descoperi și modelele ce se pot comanda.

Interfață elegantă pentru un aspect deosebit

Interfața navigației poate fi modificată după bunul plac, însă aspectul prestabilit este la fel de elegant. Culorile și imaginile de fundal sunt alese în așa fel încât să nu deranjeze câmpul vizual al șoferului. Totul este confecționat pentru o experiență cât mai plăcută a șoferului, dar și a celorlalți pasageri din mașină.

Pe lângă interfața excelentă, aplicațiile pe care le poți descărca sunt alte beneficii cu care vine navigația. Din Googel Play ai ocazia de a descărca YouTube, Netflix, HBO GO, Orange TV, Facebook, Instagram, Waze, Google Maps, WhatsApp și multe alte aplicații. Prin intermediul lor poți viziona tot ceea ce îți dorești, poți asculta melodiile favorite și alege ruta care se potrivește cel mai bine cu traseul tău.

Un alt beneficiu al navigației este faptul că te ajută să conduci mai economic. În momentul în care apeși pedala de accelerație, se va afișa pe ecran consumul de combustibil. În acest fel vei conduce mai economic, dar nu în ultimul rând mai în siguranță.

Pachet complet pentru montaj

De pe site-ul navigatiiandroid.ro poți comanda orice navigație îți dorești, pentru că aceasta poate fi montată rapid. În pachet sunt disponibile toate cablurile necesare pentru montaj, instrucțiuni, dar și cablurile auxiliare.

De asemenea, la orice navigație comandată vei primi cadou și o cameră de marșarier. Odată montate, acestea se vor conecta și îți vor fi de folos atunci când parchezi, când ieși cu spatele și ori de câte ori schimbătorul de viteze intră în marșarier.

Leave a Reply