Coafuri

Coada de cal

Este aceasta coafura destul de formala pentru un interviu de angajare? Ei bine, da, acesta poate fi, daca alegi un aspect lustruit. Opteaza pentru stil elegant cu ajutorul unui produs sau crema anti-incretire si imblanzirea firului de par. Pentru o nota de eleganta, trage o suvita de par deoparte si infasoar-o in jurullocului unde ai prins parul pentru a ascunde eventualele cleme.

Bucle lejere

Daca doresti un aspect profesional, lustruit, dar nu prea aranjat, incearca un stil cu bucle libere, usoare, racoroase.

Parul prins pe-o parte

In timpul interviului, cu siguranta ca nu vei vrea sa te ingrijorezi de impingerea parul din fata ta. O coafura cu o parte retrasa poate fi o alegere fericita pentru un par mediu sau lung. Un styling complet si usor de obtinut prin simppla fixarea a suvitei rasucind-i inapoi si prinzand-o cu o clama in spatele urechii.

Par lung si elegant

Daca ai parul lung si doresti sa-l lasi defacut in timpul interviului, e in regula. Doar asigura-te ca-l poti pastra departe de fata si evita atingerea sau joaca cu el in timpul intalnirii. Un aspect elegant, drept, tinut in spatele umerilor este o solutie buna.

Un coc pe o parte

Cocul lejer pe o parte este un mod distractiv, dar de bun gust, pentru a adauga putin curaj pentru coafura. Daca porti parul ondulat, impletit sau drept si elegant, incearca un coc in partea joasa, situat chiar la ceafa.

Leave a Reply