Ghid de achizitie a echipamentelor pentru un restaurant de catering

Premisa cateringului ofera restaurantelor o sansa de a extinde afacerea dincolo de sala de mese. Cu toate acestea, cateringul in afara unui restaurant necesita o multime de atentie la detalii si organizare. Ai nevoie de anumite piese de echipament comercial de pe echipamentediscount.ro pentru a servi mancare in conditii de siguranta si cat mai eficient.

1. Tacamuri

Platourile si tacamurile sunt esentiale pentru o afacere de catering. Vei avea nevoie de farfurii suplimentare si mai multe seturi de furculite si linguri, asa ca ocamera va fi ocupata cu aceste instrumente in timpul pranzului sau cinei. Cauta farfurii de calitate pentru un astfel de restaurant, care nu se ciobesc sau crapa cu usurinta. Achizitionarea unor platouri albe sau de fildes sunt cea mai buna alegere, deoarece merg cu o varietate de scheme de culori.

2. Sticlaria

Paharele de baza, pentru apa, sunt o necesitate. Daca oferiti servicii de barmani, atunci veti avea nevoie de toate soiurile de sticlarie, inclusiv cupe de vin, brandy, coniac si cele lungi de sampanie. Desigur, daca va ocupati de catering doar la evenimente ocazionale, ai putea oferi pahare de plastic, dar cele de sticla sunt inca de preferat pentru un aer profesionist.

3. Vasele de servire

Desigur, orice bucatarie a unui restaurant comercial este plina de ustensile de servire. Cu toate acestea, pentru un contract in afara, cateringul presupune si investitii in unele ustensile de servire industriale mai putin cautate. Puteti achizitiona linguri ieftine din otel inoxidabil, furculite si alte piese care servesc la ambele tipuri de restaurante si lanturi de consum, de la magazine obisnuite cum ar fi Wal-Mart.

4. Vesela de inox

Este esential pentru orice serviciu de catering ca felurile de mancare sa fie servite fierbinti. O idee buna ar fi depozitarea acestor vase mari din inox in cutiile de carton originale pentru a impiedica zgarierea si patarea. Curatati exteriorul frecand resturile de mancare cu o lingura din otel inoxidabil pentru a le mentine si a arata ca noi de fiecare data.

5. Sterno pile de combustie

Celulele de combustibil Sterno mentin felurile de mancare calde, in timp ce produsele alimentare sunt servite pe un bufet in linie. Celulele sterno au o durata de viata destul de buna, de aproximativ 3 – 4 ore fiecare.

6. Gentile termice

Acestea pastreaza alimentele calde sau reci, aspect vital pentru securitatea alimentara a preparatelor servite. Aceste containere pot avea roti, ceea ce le face ideale pentru trecerea de la o locatie la alta. Ele se gasesc in variate marimi si sunt menite sa tina temperatura la dimensiunea originala din bucatarie.

Leave a Reply