Cum poti petrece un weekend relaxant in Bucuresti?

Ideea de a petrece un weekend in capitala este mai mult decat inspirata – asta in conditiile in care ti-ai facut un plan bun si stii ce activitati vei desfasura in cele doua zile. Vorbim despre un oras cultural si economic, dar totodata studentesc, deci sansele sa te plictisesti sunt destul de mici. Chiar daca nu te organizezi prea eficient din timp, tot gasesti ceva interesant de facut pana la urma.

Modul in care s-a dezvoltat Bucurestiul in ultimii ani spune destul de multe despre motivul pentru care turistii sunt atrasi aici. Chiar daca multi calatoresc in capitala in scop de afaceri, majoritatea o aleg pentru diversele distractii si metode de relaxare cu care sunt intampinati.

Nu numai Centrul Vechi complet restaurat atrage turistii, ci si o serie de metode de relaxare pe care le propune. Se remarca dintre acestea una care pentru mult timp a stat in umbra din cauza ca existau anumite conceptii gresite corelate cu ceea ce presupune de fapt. Este vorba despre masajul de relaxare, realizat intr-o maniera erotica.

Legat de unde poti beneficia de unul, nu trebuie sa iti faci griji pentru ca gasesti numeroase astfel de locuri in capitala. Un exemplu de salon masaj erotic Bucuresti este Artemis, despre care te poti documenta in detaliu pe masajclub.ro. Afli aici in ce constau serviciile pe care le ofera, tipurile de masaj, respectiv durata si preturile acestora.

Este o metoda preferata atat de locuitorii capitalei, cat si de turisti pentru numeroasele benficii pe care le are asupra corpului si a mintii. Altfel spus, iti ofera o relaxare completa, cu efecte de durata. E o realizare sa te intorci dintr-un mini concediu cu forte proaspete si cu o atitudine pozitiva datorata eficientei cu care a fost realizat masajul erotic.

Desigur ca nu o sa faci asta pentru intreaga perioada a sederii. Daca partea de relaxare a fost rezolvata, trebuie sa o ai in vedere si pe cea care vizeaza distractia.

Pentru ca soarele si vremea binecuvantata se revarsa in plin peste pamant, poti avea in vedere o zi la piscina. Alege o locatie exclusivista daca doresti sa te rasfeti. Spun asta pentru ca piscine sigur ai si la tine in oras, deci vei dori ceva mai deosebit. Consulta mediul online pentru a alege un loc potrivit in acest sens.

Referitor la cazare, nu cred ca ai de ce sa iti faci vreun fel de probleme pentru ca dispui de optiuni nenumarate. Gasesti in Bucuresti hoteluri si pensiuni de diferite niveluri de calitate (dupa buget si pretentii), dar si apartamente si garsoniere de inchiriat in regim hotelier.

Seara este timpul perfect pentru a vizita diversele localuri. Daca iti place galagia si distractia, diversele cluburi frecventate de studenti sunt o optiune de preferat pentru ca acestia intretin atmosfera.

Daca iti place sa petreci timp in natura, ai posibilitatea de a te relaxa in parcul Herastrau, unde in anumite perioade se desfasoara diverse activitati. Te poti recrea prin acestea, facandu-ti totodata si amintiri placute.

Daca ai alte orientari si preferinte pentru a petrece timpul liber, te poti interesa legat de alte activitati pe care le poti desfasura in capitala. Totul depinde de tine si de ceea ce iti place sa faci. In orice caz, Bucurestiul este o optiune extrem de ofertanta, deci nu ai de ce sa iti faci griji din acest punct de vedere.

Leave a Reply