XRP  sau Bitcoin –  care merita mai mult investitia?

Lumea criptomonedelor a inceput sa capteze tot mai mult atentia publicului in cautarea unei modalitati de a-si creste castigurile. Cei care aleg sa faca investitii in monede virutale sunt in cel mai mare procent persoane care nu au neaparat prea multe cunostinte cu privire la lumea crypto, insa care au avant. Este bun acest lucru in masura in care la un moment dat incepe sa se constientizeze faptul ca totul trebuie facut cu cap si ca nu ar trebui luate lucrurile prea in usor.

Lasand la o parte multitudinea de stiri care se lanseaza zi de zi cu privire la diversele monede care se afla intr-un top limitat, dilema celor mai multi consta in alegerea intre XRP si Bitcoin, avand in vedere modul in care fiecare parte a evoluat, respectiv a fluctuatiilor pe care valoarea lor a avut-o.

Este bine ca din timp in timp sa aruncam o privire asupra acestor criptomonede 2018, pentru a sti cum este mai bine a se proceda in viitor. In orice caz, alegerea finala depinde de fiecare in parte, neexistand vreo politica sau regula care sa impuna ceva legat de acestea.

Ar putea Bitcoin sa atinga pragul de 1.000.000 dolari pana in 2020?

Este o intrebare buna, la care multi investitori ar vrea sa afle raspunsul. Unii asa ar estima, pe cand altii isi amintesc de marele esec experimentat in domeniul IT,  a carui istorie s-ar putea oricand repeta.

McAfee, un investitor dedicat spunea ca, prin anticipatie, Bitcoinul are o urcare si scadere destul de fluctuanta. Cu toate acestea, moneda inca reprezinta investitia cea mai buna de criptare pentru un termen lung. Acesta este de parere si chiar ferm convins de faptul ca in jurul anului 2020 spre sfarsit valoarea monedei va urca la 1 milion de dolari.

Si alte astfel de afirmatii sau cel putin asemanatoare au fost realizate in aceeasi perioada de investitori importanti, CEO ai companii diverse.

Cum au stat lucrurile in realitate?

Ne aflam abia in luna iunie, iar in prezent Bitcoin este stabilizata la valoarea de 7600 dolari cu aproximatie. Raportat la luna decembrie a anului incheiat, asta se traduce printr-o diferenta, respectiv o scadere de peste 8000 dolari. Din ce motiv lucrurile au luat-o in aceasta directie? Ca in orice context ce vizeaza capitolul criptomonede 2018, este vorba despre volatilitatea pietei. In orice caz, inca ne aflam la inceput de luna, deci sa nu ne pripim inca in a ne forma o idee cu privire la Bitcoin.

XRP si perioada cand acesta depasea pragul de 100 miliarde de dolari

Investitorii isi amintesc cu siguranta de perioada in care moneda s-a autodepasit. Pretul sau crescuse peste 24% in mai putin de 24 ore, ceea ce a condus neindoilenic spre o evaluare de piata crescuta a Ripple. Distanta pe care moneda a luat-o fata de Ethereum a fost cu siguranta una remarcabila. A fost perioada in care moneda a inceput sa obtina o acoperire media extinsa.

Ripple in prezent

Interesul manifestat de banci fata de XRP este unul in continua crestere, acestea avand planul de a o adopta in plina desfasurare. Brad spre exemplu era de parere ca bancile ar trebui sa apeleze la blockchain si sa utilizeze Ripple. La ora actuala valoarea acesteia se situeaza la mai putin de un dolar pentru o criptomoneda.

Cu toate acestea, ii este recunoscut potentialul imens de crestere. S-au realizat teste legate de bonitatea tranzactiilor transfrontaliere, respectiv la viteza de executie a tranzactiilor, care au confirmat acest potential.

In final, care este moneda cea mai potrivita pentru investitii crypto – XRP sau Bitcoin? Analizeaza in amaunt lucrurile si mentine-te informat cu aceasta lume pentru ca decizia pe care o iei sa fie cea potrivita.

Leave a Reply