Gentile pentru barbati, un accesoriu practic si elegant

Putine sunt cazurile in care auzim un barbat ca si-a cumparat o geanta noua. Femeile sunt cele care se afla intr-o continua cautare a celor mai potrivite genti pentru tinuta lor, care sa fie utile, practice, elegante si totodata sa respecte ultimele tendinte din moda. In tabara adversa, barbatii se declara de cele mai multe ori multumiti sa aiba la ei doar un simplu portofel.

Pe www.portofelultau.ro putem observa insa ca exista si foarte multe modele de genti pentru barbati, insa din pacate putini sunt barbatii care stiu sa profite de avantajele acestui accesoriu. Despre acestea dorim sa vorbim in acest articol si speram sa fie unul de impact in randul barbatilor.

Inainte de toate, ar trebui sa spunem ca gentile au fost purtate pentru prima oara istorie de catre barbati. Deci nu ar trebui sa asociem mereu acest accesoriu cu sexul frumos.

Totusi, ca accesoriu „la moda”, acestea au aparut mult mai tarziu. Abia in anii 80 designerii au oferit mai multa atentie gentilor dedicate barbatilor, oferindu-le acestora un accesoriu practic care in acelasi timp ii scotea in evidenta prin curajul de a purta o geanta.

Tipuri de genti pentru barbati

Asa cum gentile pentru femei pot fi impartite in mai multe categorii, la fel putem face si in cazul gentilor pentru barbati. Iata deci care sunt principalele tipuri de genti pentru barbati:

Servieta

Servietele reprezinta cu siguranta cea mai populara categorie a gentilor pentru barbati si este intalnita cel mai frecvent prin oras. Aceasta este ideala pentru barbatii care prefera tinutele clasice si elegante.

O servieta nu numai ca ii ofera o imagine foarte placuta si atragatoare, insa totodata ii pune la dispozitie foarte mult spatiu pentru a purta cu el cheile, diferite documente, telefonul dar si alte obiecte.

Aceasta este purtata de cele mai multe ori in mana, insa unele au si o bereta detasabila, pentru a putea fi purtata si pe umar.

Geanta de umar „mesager”

Un alt tip de genti pentru barbati este reprezentat de gentile de umar tip „mesager”. Numele de „mesager” este o urmare a asemanarii acestui tip de geanta cu gentile purtate de catre postasi. Aceasta are dimensiuni ceva mai reduse iar rolul practic pierde teren in fata stilului casual.

Sunt genti foarte simple, cu design minimalist dar atragator, care pot fi si practice cu o anumita masura.

Geanta de voiaj

Geanta de voiaj este ideala in cazul barbatilor care obisnuiesc sa calatoreasca foarte mult, in general in interes de serviciu. O geanta de voiaj nu numai ca trebuie sa aiba un design placut, insa trebuie sa fie comoda, rezistenta si incapatoare pentru a putea pune in ea toate obiectele de care nu te poti lipsi.

Rucsacul, mereu de ajutor

Rucsacul este poate cel mai intalnit in randul barbatilor. Chiar daca nu poate fi considerat a fi o geanta, aceasta are practic acelasi rol: te ajuta sa cari cu tine mai multe obiecte intr-un mod comod.

Rucsacurile sunt ideale la drumetii, insa pot fi purtate si in alte situatii. Cel mai important este sa fie rezistente dar si comode, pentru a nu aparea ulterior probleme de sanatate.

Leave a Reply