Sfaturi utile videochat

Dansati putin, pastrati-va sangele cald si entuziasmu. Daca stati acolo in cautarea plictisita, veti gasi mult mai greu sa fiti platita pentru chat-urile private.

Promovati-va.

Majoritatea site-urilor web le arata membrilor care sunt modelele noi, astfel incat veti fi nevoiti sa primiti oameni care vin in camera dvs. pentru a verifica noul model. In aceasta perioada, faceti tot ce este mai bun pentru a transforma acei curiosi in membri obisnuiti. Urmarirea sfaturilor enumerate mai sus va va ajuta.

Stabiliti un program! Inainte de a incepe chiar primul dvs. spectacol, decideti programul pe care doriti sa-l aveti pentru timpul pe cam. Acest lucru va face mult mai usor pentru cei care vor sa va gaseasca mai tarziu, deoarece vor sti cand va aflati in continuare.

Aceasta este una dintre cele mai importante chei pentru a fi un model de top platit. Cand sunteti platite clientii sunt in privat, acestia vor fi probabil  on-line, astfel incat veti petrece mai mult din timpul cam cam online in chat-uri private, in loc de chat gratuit. Afla totul despre videochat in Bucuresti.

Utilizati Twitter. Cand incepeti prima data, cautati conturile Twitter ale modelelor populare. Apoi incepeti sa urmati partenerii lor de sex masculin. Nu mai mult de 40 la 8 ore. Cu toate ca Twitter presupune ca va permite sa faceti 1000 de vizite pe zi, luati-o incet si stabil.

Unii dintre ei va vor urma inapoi, asa ca in cateva zile ar trebui sa aveti o mare cantitate de potentiali clienti pentru a face publicitate. De exemplu, atunci cand sunteti online, trimiteti un tweet! Trimiteti actualizari de stare, poze, promotii si / sau reduceri. Doar nu dati peste tweet.

In contul dvs. Twitter, asigurati-va ca aveti o imagine cu dvs., care va incuraja oamenii sa va viziteze in cam. De asemenea, tweet in mod regulat. Nu aveti nevoie sa fiti pe Twitter toata ziua, dar 3 – 4 tweets pe zi va vor asigura ca veti aparea in feeduri.

Promovati in profilul dvs. Puteti face acest lucru pe Twitter sau pe alte site-uri de retele sociale. Adaugati un link catre site-ul dvs. web in profilul dvs. In acest fel, cand adaugati persoane si vin sa vada cine sunteti, pot face clic. Utilizati putin pentru a va face link-urile mici si personalizati aspectul lor.

Creeaza-ti propriul site despre tine si despre activitatile tale de webcam. Cu toate acestea, asigurati-va ca nu includeti informatii personale care vor permite oamenilor sa va gaseasca. De asemenea, asigurati-va ca obtineti confidentialitatea pentru un domeniu, astfel incat utilizatorii sa nu poata cauta informatiile dvs.

Un site web bine realizat va poate oferi mai mult trafic de la Google si alte motoare de cautare. De asemenea, va permite sa aveti un alt loc pentru a interactiona cu clientii potentiali si cei obisnuiti.

Faceti o pagina de fan pe Facebook. Doar evitati sa le conectati cu contul dvs. real din Facebook. Pe pagina Facebook, puteti interactiona si cu persoane, transformandu-i pe unii in clienti regulati. Puteti, de asemenea, sa va promovati timpii online sau cand va aflati in cam neprogramat.

Utilizati toate caracteristicile site-ului webcam! Unele au fan cluburi, care va ofera mai multe modalitati de a face bani. Altii va permit sa vindeti imagini si videoclipuri. Profitati de aceste lucruri si promovati-le in retelele dvs. sociale.

Leave a Reply