Boxa tip troler Temeisheng LA012-01 pentru acasa

In cazul in care sunteti genul de persoana careia ii place sa asculte muzica acasa, cu un nivel foarte ridicat al volumului, atunci cu siguranta va veti gandi sa optati pentru un set de boxe cat mai performant, pentru acasa.

In cele ce urmeaza vom discuta pe scurt despre cateva dintre cele mai importante aspecte pe care trebuie sa le luati in calcul atunci cand va aflati in cautarea unui asemenea set de boxe pentru acasa.

Daca sunteți un ascultator de muzica pasiva si nu va vedeti sa stati jos pentru a aprecia sunetul pentru perioade lungi de timp, atunci poate fi necesar sa va indreptati atentia spre o pereche de boxe în perete. Vreti mai mult bas? Un mic subwoofer poate livra capatul extrem de scazut pe care îl cautati.

Daca sunteți mai mult de un ascultator activ o pereche de monitoare sau difuzoare de podea pot fi în ordine. Daca doriți doar sa îmbunatatiti sunetul televizorului pentru vizionarea generala a televizorului si a filmelor și, probabil, ascultarea muzicii ocazionale, o combinație de sunet, sunet și subwoofer fara fir poate fi o alegere excelenta.

Un alt aspect foarte important de care trebuie sa tineti cont atunci cand doriti sa va alegeti setul de boxe, este spatiul de care dispuneti. Dimensiunea camerei conteaza foarte mult, iar de regula in incaperile mici cum ar fi camerele cu pereți pe toate laturile, nu sunt medii minunate pentru boxe cu adevărat mari.

In primul rand pentru ca acestea ocupa foarte mult spatiu, iar apoi exista si tendinta de a incarca foarte mult camera cu bass, ceea ce poate provoca un sunet nu tocmai placut.

In cazul in care discutam despre camerele mari si deschise, acestea vor face un mic difuzor sa fie mic si localizat. Difuzoarele mai mari va pot ajuta sa pastrati faza sonora reala, fara cusur si cu mai multa impresie, toate partile importante ale sunetului home theater.

Puteti apoi sa tineti cont de amplasamentul boxelor, pentru ca exista boxe de mobilier, boxe de colt, boxe de perete, iar in functie de cum este amenajata si incaperea, va puteti indrepta atentia spre un tip de boxe.

Boxa tip troler Temeisheng LA012-01 poate reprezenta de exemplu o alegere inspirata pentru dvs. atunci cand aveti o camera destul de spatioasa, si va doriti sa aveti parte de un sunet de cea mai buna calitate, iar la Shopu veti putea gasi asemenea boxe la preturi foarte atractive.

In cazul in care va veti indrepta atentia spre o asemenea boxa, veti avea parte de un sunet puternic si curat, fara a fi nevoie sa mai folositi un amplificator. O asemenea boxa este dotata cu o baterie integrata care poate sa functioneze pana la 6 ore, si care ajuta sistemul sa fie independent de orice sursa de energie electrica. Discutam aici despre o boxa care are puterea RMS de 350 W, in timp ce puterea de varf este de 700W.

Boxa are amplificator integrat si dispune de posibilitatea unei conexiuni suplimentare la 12 V. In plus, daca este nevoie, boxa poate fi montata pe stativ.

La Shopu, pe langa acest model de boxa, veti putea sa descoperiti si alte boxe ideale pentru acasa, pe care le veti putea folosi la evenimentele importante ale familiei, si nu numai.

Leave a Reply