Feedback-ul si promovarea unui site 

Promovarea site-ului poate fi facuta doar de catre clienti, in ciuda metodelor pe care le alegem. De cele mai multe ori, publicul reprezinta cea mai buna metoda de promovare, fiind in acelasi timp si cel mai dur juriu.

De aceea, o data ce veti obtine aprecierea sa, este de la sine inteles ca afacerea va inflori in cel mai scurt timp posibil. Cu toate acestea, care sunt avantajele unei colaborari cu clientii? De ce este atât de recomandata? La aceste intrebari vom raspunde in articolul de astazi, asadar, ramâneti aici pentru a le descoperi impreuna!

Creste curiozitatea clientului

De cele mai multe ori, oamenii cumpara la recomandarea altora, mai ales daca respectivul produs a avut un impact semnificativ asupra acelei persoane. Tocmai de aceea, inserând diferite pareri ale fostilor cumparatori, mai ales daca acestea sunt detaliate, ca un review, nu veti avea decât de câstigat.

Pe lânga faptul ca publicul va deveni din ce in ce mai curios, trebuie stiut ca veti demonstra faptul ca aveti o afacere serioasa si profesionista, datorita parerilor pozitive si recomandarilor. Postati ori de câte ori aveti nevoie ce opinie si-au format cumparatorii astfel incât sa va creasca publicitatea.

De asemenea, va puteti sugera publicului sa va recomande mai departe afacerea, astfel incât sa va promovati din ce in ce mai mult. 

Stiti din timp ce trebuie imbunatatit

Feedback-ul nu are scopul de a lucra doar asupra vizitatorilor sau asupra aspectului vizual al site-ului, ci si in ceea ce priveste calitatea produselor sau serviciilor oferite. Colaborând cu clientii, veti sti exact ce trebuie modificat, dar mai ales care sunt produsele sau serviciile cele mai iubite si apreciate de catre acestia.

In plus, feedbackul este foarte constructiv, astfel ca nu va trebui sa analizati tot produsul astfel incât sa descoperiti unde este greseala. Cu ajutorul publicului, veti afla concret ce trebuie modificat, deci timpul de actualizare al produsului va fi in definitiv mult mai mic.

Incredere si seriozitate

Asa cum am mentionat inca de la primul punct, feedbackul va oferi incredere nu doar antreprenorului si persoanelor care au beneficiat deja de produsele sau serviciile oferite, dar mai ales celor care ar dori sa beneficieze.

O recenzie pozitiva scrisa de un client valoreaza de o mie de ori mai mult decât orice alta metoda de promovare, caci se stie ca aceasta este sincera, mai ales daca este bazata pe argumente bine construite si convingatoare.

Leave a Reply