La ce te ajuta GuestPostTracker si de ce ar trebui sa iti cumperi SEO tools?

Anul acesta pentru campania de seo am ales sa achizitionez unelte SEO cumparate in grup  pentru ca am obtinut un pret mult mai bun pentru un pachet complet. Puteti vedea lista de tool-uri accesand linkul mentionat anterior.

Pretul pentru un abonament se modifica in functie de locurile ramase insa ai avantajul ca tariful abonamentului sa ramana fix pentru totdeauna odata ce l-ai cumparat. Daca te grabesti vei prinde in mod sigur un pret bun.

Un utilitat pe care eu il gasesc cu siguranta foarte bun este GuestPostTracker si iti voi explica mai multe despre el in continuare. Iata la ce m-a ajutat Guest Post Track si ce concluzii am tras utilizandu-l.

Obtineti rezultate mai bune

Vorbind despre obtinerea traficului, traficul nu are sens daca nu se transforma in clienti. Aici intra cercetarea cuvintelor cheie in scena. Trebuie sa va asigurati ca scrieti un articol care contine cuvinte cheie legate de ceea ce vindeti.

Imaginati-va ca site-ul dvs. are bijuterii high-end de vanzare. Daca creati o postare despre cum faceti bijuteriile dvs., nu veti vinde nimic cititorilor care verifica site-ul dvs. Oamenii care cauta modalitati de a face ceva in sine nu sunt predispusi sa cumpere.

In timp ce faceti cercetare de cuvinte cheie, asigurati-va ca luati in considerare ce tip de persoana cauta pentru acei termeni. Ar trebui sa fie cineva care este interesat de ceea ce se afla pe site-ul tau.

Conectati-va cu cititorii

Una dintre cele mai bune modalitati de a obtine cele mai bune rezultate este de a te conecta cu cititorii. Ei vor sa stie ca si tu esti o persoana si ca ii poti invata ceva. Acest lucru va ajuta la construirea increderii, ceea ce va face mai probabil ca acestia sa cumpere de la dvs.

Prin efectuarea cercetarilor de cuvinte cheie, puteti intelege ce gandesc potentialii cititori. Ce vor ei? Ce probleme au? Articolul dvs. ar trebui sa le impartaseasca informatii si sa le ofere o solutie pentru problemelor lor.

Conectarea cu cititorii ar trebui sa fie cea mai inalta prioritate pentru ca este modul in care ii faceti pe oameni sa se mute de pe site-ul in care au gasit guestpostul pe site-ul dvs. web. Fara aceasta legatura, oamenii vor da click mai departe.

Gasiti cuvinte competitive inferioare

Un alt motiv pentru a face cercetare de cuvinte cheie inainte de a scrie un guest post este pentru a va asigura ca cuvintele pe care le utilizati nu sunt extrem de competitive. Acest lucru va va ajuta sa va imbunatatiti sansele de a clasifica cuvintele respective.

In mod tipic, cuvintele cheie long tail sunt cele mai bune. Acestea au, in general, o concurenta mai mica decat cuvintele unice sau fraze scurte. Desi pot avea si mai putine cautari pentru acea expresie exacta, este mai probabil sa fiti gasit.

Un exemplu de cuvant cheie cu un singur cuvant este “tort”. Exista mii de site-uri deja clasate pentru acest cuvant, astfel incat ajungerea la varf pentru un astfel de cuvant general va fi dificila. In afara de asta, nu multi oameni cauta doar un singur cuvant.

“Reteta de tort de ciocolata” este un cuvant cheie mai bine directionat. Cu toate acestea, va exista inca destul de multa concurenta pentru acest cuvant cheie. Deci, veti dori sa incercati sa o restrangeti si mai mult.

Un bun cuvant cheie long tail in aceasta nisa ar fi, prin urmare, “reteta de prajituri fara zahar cu continut scazut de gluten”. Cineva care foloseste acest termen stie exact ce vrea si daca tu esti cel care o ofera, vei obtine un clic si ai avantaj.

Leave a Reply