Lapte praf

Laptele este un lichid care este in mod obisnuit depozitat in frigider si folosit pentru o gama larga de scopuri de gatit si de coacere, precum si ca o bautura in sine.

Exista mai multe tipuri diferite de lapte, cu un continut variat de grasimi (1.5% grasimi, 3% grasimi, etc.), continut variat de apa (lapte evaporat) si zahar adaugat (lapte condensat indulcit), dar un tip de lapte cu care ati putea fi mai putin familiarizata este laptele praf uscat.

Pulberea uscata a laptelui se face prin deshidratarea laptelui pentru a indeparta toata apa si a lasa numai solidele care se regasesc in compozitia laptelui. Laptele pulverizat are o durata de depozitare extrem de lunga si nu necesita refrigerare.

Multe produse lactate diferite pot fi pudrate, inclusiv zerul, dar se pare ca laptele praf tinde sa fie cea mai comuna alegere.

Continutul redus de grasimi din laptele degresat ii confera o durata de pastrare mai lunga decat in cazul unor alte produse lactate uscate, facandu-l o alegere atragatoare pentru transportatori, dar si pentru mamicile care trebuie sa isi hraneasca bebelusii.

Laptele praf uscat poate fi reconstituit cu apa. Ambalajele vor avea instructiuni care stabilesc cantitatea de apa utilizata impreuna cu laptele, dar de obicei raportul este de 1/3 ceasca de lapte praf pana la 1 cana de apa.

Laptele reconstituit poate fi apoi utilizat ca laptele proaspat intr-o reteta. Laptele praf poate fi de asemenea utilizat ca pulbere, incorporat intr-o reteta impreuna cu ingredientele uscate.

Acest lucru poate adauga bogatie si sensibilitate la o reteta de paine sau prajitura fara a adauga lichid suplimentar. Are acelasi efect atunci cand este adaugat la bauturi de cafea congelate si smantana, adaugand bogatie si producand o bautura cremoasa fara a subrama reteta.

Laptele praf insa, dupa cum spuneam cateva randuri mai sus in articol, poate fi utilizat si pe post de hrana pentru bebelusi, asa ca este firesc ca parintii care au bebelusi in familie sa caute la Carespot lapte praf.

Carespot este magazinul online care comercializeaza si lapte praf pentru bebelusi, printre altele, asa ca parintii ar fi indicat sa ia in considerare cat mai repede acest magazin pentru a cumpara lapte praf.

O mare parte dintre parintii care deja isi hranesc copiii cu lapte praf de la Carespot, se orienteaza spre NESTLÉ JUNIOR 3+ care este un lapte de crestere, si care este special destinat copiilor mici cu varsta intre 3 si 5 ani.

2 mese de alcatuite din NESTLÉ JUNIOR 3+ pe zi, adica 2 x 250 ml de lapte, sunt suficiente in mare parte necesarul zilnic de substante nutritive recomandate pentru copiii care se incadreaza in aceasta varsta.

NESTLÉ JUNIOR 3+ contine:

  • Calciu si Vitamina D, cae sunt foarte importante pentru dezvoltarea oaselor;
  • 65% Fier, care este extrem de important pentru formarea globulelor rosii din sange si pentru o cat mai buna functionare a sistemului imunitar;
  • Imunonutrienti, iar aici amintim Zincul, Vitamina A sau Vitamina C, care au un rol foarte important deoarece ajuta la buna functionare a sistemului imunitar al copilului;
  • Probiotice Bifidus BL, acestea din urma fiind culturi care exista si in flora intestinala a sugarilor alaptati.

Ei bine, de la Carespot parintii au posibilitatea de a cumpara lapte praf si pentru copiii mai mici, de exemplu pentru cei care au un anisor implinit, sau chiar si pentru cei care inca nu au implinit aceasta varsta.

Leave a Reply