Atunci cand pariezi pentru prima data – ce ai de facut

Desigur ca lumea pariurilor pare incitanta. Te gandesti sa iti incerci norocul. Ei bine, nu trebuie sa consideri din start ca primul tau bilet inseamna automat bani in vant. Cateva sfaturi te vor ajuta sa incepi o astfel de experienta cu dreptul.

Prefera pariurile sportive

Daca la jocuri precum curse virtuale sau loterii depinzi de noroc, la biletul zilei pariuri sportive sansele tale depind de strategii.

Intocmai aici este o mare diferenta pe care pariorii cu experienta incearca sa o sublinieze, faptul ca pariurile sportive nu sunt ca jocurile de noroc, ce dau dependenta, ce inseamna sa bagi bani doar in speranta ca ruleta va fi in favoarea jucatorului.

Joci prima data la casele de pariuri online? Nu uita sa iti revendici bonusurile

In mod special pentru cei nou veniti pe platformele caselor de pariuri exista bonusuri, o singura data revendicate. Practic poti juca pe banii agentiei, dar trebuie sa cunosti conditiile pentru fiecare caz in parte. Afla mai multe despre acestea si din cadrul paginii Cota2.ro.

Trebuie spus ca de cele mai multe ori jucatorul trebuie sa isi revendice bonusul si ulterior trebuie sa il foloseasca in anumite conditii pana la un termen anume. Altfel este totul pierdut si ar fi pacat sa pierzi sansa de a juca mai mult pe aceeasi bani practic.

Ce buget ai?

Nu ar trebui ca miza pe un bilet sa fie mai mare de 5% din banca ta totala, adica suma din contul de joc. De asemenea, spun cei  mai experimentati ca daca ai o reusita pe un bilet, ulterior nu trebuie sa cresti miza de pana la 6 ori doar pentru ca ai avut o zi buna, cum de altfel nici nu trebuie sa cresti miza pentru ca ai pierdut bilete la rand si ar fi cazul sa recuperezi.

Pariezi dupa nume de echipe? S-ar putea sa gresesti

Majoritatea isi indreapta atentia spre marile echipe si pariaza in functie de cunostinte, de victorie, numar de goluri etc.

Pe un singur bilet nu ar trebui sa joci mai mult de 2 echipe mari, cunoscute. Se intampla ca una din echipe sa gafeze; poate ca nu va pierde neaparat, dar va fi o victorie chinuita, cu un gol marcat in minutul 75, ceea ce strica un mare procent din pariurile jucate pe acea echipa.

Nu paria nici numai dupa clasamente. Exista atat de multe situatii speciale ce pot schimba situatia unui clasament. Ce conteaza foarte mult este informatia de calitate. Ce folos ca o echipa nu a luat un gol in ultimele etape, pentru ca la pariul tau ar putea fi fix acel moment pe dos.

Daca un fundas este suspendat si un altul accidentat, sunt sanse ca ultimele evenimente sa conteze fix zero. Afla pronosticuri fotbal sigure de la tipsterii Cota2.ro si invata cum sa pariezi pentru ca placerea jocului sa fie de partea ta. Nu trebuie sa arunci banii pe geam pana cand inveti lucrurile de baza in pariuri.

Leave a Reply