Cele mai bune servicii funerare, de la Adysim

Decesul unei persoane dragi reprezinta nu doar o imensa pierdere, ci si o mare responsabilitate, in cazul in care esti ruda apropiata cu aceasta si trebuie sa te ocupi de formalitatile necesare inmormantarii. Desi la prima vedere pare simplu, in realitate nu este deloc asa.

Ai de trecut de o gramada de piedici birocratice, dar si sa faci rost de banii necesari, cata vreme orice serviciu de acest gen nu este gratis, ci dimpotriva. Din fericire, alaturi de tine este astazi compania Adysim, specializata in servicii funerare non-stop.

Practic, la orice ora din zi si din noapte ai suna, cineva va prelua mesajul tau, pentru a incepe formalitatile necesare inhumarii si nu numai. Sa vedem insa ce beneficii ai daca alegi sa apelezi la serviciile funerare oferite de Adysim.

Toate serviciile in acelasi loc

Primul lucru pe care trebuie sa-l stii in cazul in care te hotarasti sa apelezi la servicii funerare Adysim este faptul ca aici vei gasi tot ceea ce ai nevoie intr-un singur loc.

Din acest punct de vedere e, bine pentru tine sa stii ca pana la inmormantare mai ai de parcurs o serie de pasi, care au tangenta cu spitalele, cu Medicina Legala, au autoritatile locale si abia in ultima instanta cu Biserica si cu inhumarea persoanei.

Nu in ultimul rand, trebuie sa tii cont si de randuielile crestinesti specifice fiecarei persoane, ce tin de religie si de particularitatile locale. Din acest punct de vedere, trebuie sa te precupe inclusiv obiceiurile ce tin de transportul defunctului spre locul de inhumare sau de parastasul obisnuit de dupa.

Dar, primul pas este obtinerea actelor necesare, incepand cu certificatul de deces si pana la autorizatiile necesare pentru spalare, imbalsamare, depunere la capela, gasirea locului de veci si transport spre locul de înhumare.

Toate acestea le vei gasi la un simplu click sau telefon adresa companiei Adysim, care va prelua sarcinile in locul tau.

Pachete atractive

Trebuie sa stii insa ca toate aceste servicii costa. Bineinteles, preturile pentru aceste servicii difera in functie de cerintele rudelor defunctului. In orice caz, la Adysim beneficiezi de pachete de servicii inhumare personalizate, care se pliaza pe buzunarul fiecaruia.

Astfel, poti apela la pachetul social, care cuprinde serviciile de inhumare de baza, fara alte artificii, dar si pachetul de lux, prin care beneficiezi de servicii si produse din clasa premium, incepand de la sicrie si pana la costume si accesorii pentru inhumare.

Toate acestea le poti vizualiza online, dupa care poti alege pachetul care crezi ca s-ar potrivi persoanei dragi de care te desparti.

Leave a Reply