Inlocuire sticla iPhone X

Samsung si Apple sunt doua dintre cele mai bune companii care realizeaza cele mai bune telefoane mobile, alaturi de Huawei. Atunci cand vrei sa iti cumperi un telefon nou, dar nu sti ce model vrei si nici ce marca, adica Samsung sau Iphone, alegerea poate fi destul de dificila si poate dura destul de mult timp. Daca esti un fan al telefoanelor de la Samsung sau un fan al telefoanelor de la Apple, alegerea nu este atat de grea, trebuie doar sa te hotarasti asupra modelului. Intre cele doua companii de telefoane, exista totusi diferente destul de sesizabile si pentru a te hotari mai usor asupra marci de telefon pe care o vrei, in randurile de mai jos voi face o comparatie intre telefoanele de la Samsung si cele de la Apple. 

Prima diferenta intre telefoanele de la Samsung si cele de la Apple este pretul. Pana acum, telefoanele de la Apple erau mai scumpe decat cele de la Samsung, dar anul acesta, lansarea seriei S20 de la Samsung a adus o schimbare, fiind mai scumpe decat seria Iphone 11. Daca pretul telefonului este mare, automat si pretul reparatiilor va fi mare. Asa ca, o schimbare a sticlei la Iphone X va fi automat mai scumpa decat o schimbare a sticlei la Samsung Galaxy S9. 

Legat de design, Iphone-urile sunt ceva mai elegant decat telefoanele de la Samsung. De la lansarea Iphone X designul s-a schimbat, iar telefoanele au devenit mai elegante, acest lucru se datoreaza faptului ca nu mai au butonul Home. Samsung-urile nu sunt atat de elegante, asa ca la acest capitol castiga Iphone-urile. 

Referitor la memorie, ambele marci au modele de telefoane care au o memorie destul de mare, ceea ce inseamna ca balanta se echilibreaza cand vine vorba de memoria celor doua marci de telefoane. 

La capitolul rezistenta, Iphone-urile nu sunt atat de rezistente precum cele de la Samsung la cazaturi minore sau socuri. Samsung-urile rezista la cazaturi minore sau socuri fara sa aiba o zgarietura, dar Iphone-urile nu rezista si pot prezenta apoi zgarieturi sau chiar ecran spart. 

Camera de fotografiat pana acum era mai buna la Iphone-uri. Dar de la un timp si Samsung a adus cateva imbunatatiri si realizeaza si aceste telefoane poze foarte bune si se pot ridica la nivelul camerelor de la Apple. Iphone-urile sunt mai bune in ceea ce priveste camera.

Telefoanele de la Apple niciodata nu au avut o durata mai mare de viata a bateriei decat cele de la Samsung, asa ca la acest capitol Samsung iese castigator. 

Asadar, daca crezi ca poti renunta la un aspect mai elegant si la o camera putin mai buna, poti sa alegi telefoane de la Samsung. Daca poti sa renunti la o durata mai mare de viata a bateriei si la o rezistenta mai mare la cazaturi, atunci poti sa alegi un Iphone. 

Leave a Reply