Inlocuire display iPhone XR

iPhone-ul este cel mai popular si cel mai bine vandut smartphone din intreaga lume. A fost de la lansarea primei editii, in 2007 si, in ciuda faptului ca a avut parte de o perioada in care suprematia i-a fost contestata de modele precum cele ale Samsung sau Huawei, iPhone-ul este, din nou, cel mai popular telefon mobil din lume. Chiar si in timpul acestei pandemii, iPhone-ul ramane cel mai popular smartphone din intreaga lume, modelul din 2020, iPhone 11, bucurandu-se de o popularitate extrem de mare printre utilizatori, conform celor mai recente studii demarate in acest sens. Astfel, modelul cu pricina a fost iPhone 11 lider in intreaga lume la acest capitol, cu peste 19,5 milioane de exemplare vandute in primul trimestru al anului 2020. O imbunatatire imensa, avand in vedere faptul ca Apple a vandut in jur de 13,6 milioane in primul trimestru al anului 2019, atunci cand modelul preferat a fost iPhone XR. In orice caz, iPhone si-a inceput dominatia asupra pietei de telefoane mobile in 2007, iar, in ciuda provocarilor constante, acesta continua sa fie cel mai indragit dispozitiv mobil de pe piata. Sunt mai multe motive pentru acest lucru, incepand de la faptul ca multifunctionalitatea iPhone-ului ii permite sa fie mai multe dispozitive intr-unul singur (acesta indeplinind functiile de telefon mobil, player media, consola de jocuri si computer portabil, toate in acelasi timp). Probabil cel mai important motiv este rezistenta la zgarieturi si lovituri, avand in vedere faptul ca telefonul este realizat din componente mult mai dure spre deosebire de alte dispozitive de pe piata in acest moment. Nu se poate spune despre iPhone ca este indestructibil, insa cu siguranta este mult mai rezistent fata de un telefon din gamele low cost sau chiar si mid-range. 

 

Insa, dupa cum bine stim, se poate intampla oricui sa intampine probleme in ceea ce priveste telefonul mobil, mai ales in cazul in care il scapa. De cele mai multe ori, aceasta situatie este una nesemnificativa, pentru ca telefonul se alege doar cu una sau doua zgarieturi. Insa pot fi si situatii in care impactul poate duce la deteriorarea completa a ecranului, si suntem siguri ca acesta este motivul pentru care te afli pe aceasta pagina. Rezolvarea este una simpla, trebuie sa apelezi la serviciile unui centru de reparatii iPhone care sa te ajute cu o inlocuire display iphone xr, la cel mai mic pret posibil si contra unei garantii pe care sa o primesti la finalul reparatiei. 

 

iPhone XR este un smartphone Apple, lansat in septembrie 2018. Are un ecran Liquid Retina IPS LCD, cu diagonala de 6.1 inch, rezolutie de 828 x 1792 pixeli. Prezinta rezistenta la apa si praf IP68 (rezista sub apa la o adancime de 2 metri pana la 30 de minute) si optiunea de plati mobile Apple Pay (prin Visa, MasterCard si AMEX). Are o dimensiune de de 150.9 x 75.7 x 8.3 mm (5.94 x 2.98 x 0.33 in), iar greutatea de 194 de grame. Bateria telefonului are capacitatea de 2942 mAH. 

Leave a Reply