Ce beneficii ai daca profiti de noul serviciu Premium Service

Momentul mult asteptat a sosit. OnLaptop a lansat de curand noul serviciu Premium Service, unic in Romania datorita multiplelor avantaje care le ofera clientilor lor. Acestia si-au inceput activitatea de mai bine de 10 ani, reusind in tot acest timp sa reabiliteze peste 10 000 de laptopuri.

Laptopurile au devenit unele dintre cele mai folosite device-uri datorita performantelor mari pe care producatorii au reusit an de an sa le introduca fara a modifica dimensiunile acestora. Laptopurile de gaming sunt unele dintre cele mai achizitionate modele deoarece pot fi folosite in orice domeniu de activitate, chiar si in editarea video.

Mai ales tinerii influenceri folosesc device-uri precum ROG Zephyrus, putand imbina armonios lucrul cu divertismentul. La OnLaptop veti gasi display laptop ROG ZEPHYRUS si multe alte componente compatibile in cazul in care acesta a suferit un accident pentru a le inlocui rapid.

Ce iti ofera noul serviciu Premium service si de ce este bine sa il folosesti

Premium Service a fost conceput special pentru detinatorii de laptopuri, PC-uri sau sisteme All in one pentru a-l putea repara sau upgrada in functie de nevoia fiecaruia. Acest pachet are cateva avantaje care merita sa le incercati in cazul unei defectiuni subite alte sistemului personal:

Retur Gratuit in 60 de zile

Aceasta varianta este benefica pentru cei care doresc returnarea produselor care au beneficiat de montaj realizat de OnLaptop in maxim 60 de zile. In tot acest timp puteti testa componentele pentru a putea vedea daca fac fata ultimelor titluri de jocuri sau programe. In acest fel nu veti pierde nimic, putand beneficia gratuit de returnarea pieselor achizitionate si sa alegeti alte componente care sa se potriveasca mai bine.

MONTAJ ULTRA RAPID

Laptopul este device-ul de care aveti nevoie in fiecare zi. Pentru job, scoala sau facultate acesta trebuie sa fie disponibil mereu pentru a va putea indeplini task-urile zilnice. Spre exemplu un display poate fi inlocuit in doar 60 de minute din momentul in care acesta a fost preluat de catre un specialist OnLaptop.

Pick-Up&Return GRATUIT

Timpul este esential pentru toata lumea si din ce in ce mai scurt. Cu ajutorul serviciului Premium Service puteti completa formularul online de pe site-ul acestora pentru a va ridica device-ul in mod gratuit si sa vi-l returneze la fel in deplina siguranta.

Prioritate in service

Nu mai este necesar sa asteptati, deoarece expertii din cadrul OnLaptop se vor apuca imediat sa remedieze problema, avand prioritate in fata altor comenzi. Acestia sunt constienti de necesitatea de a va repara laptopul in cel mai scurt timp pentru a nu va afecta proiectele actuale.

Inlocuire gratuita pe perioada garantiei

In perioada de garantie puteti beneficia de manopera gratuita la toate produsele cumparate cu montaj realizat de OnLaptop. Astfel veti putea inlocui anumite componente care nu se potrivesc foarte bine cu celelalte piese din sistem.

OnLaptop va poate oferi nenumarate beneficii atat pentru reparare, cat si pentru a va upgrada sistemul. Faceti alegerea responsabila mai ales in aceasta perioada si optati pentru reparare pentru a face economii substantiale.

Leave a Reply