De ce tigarile de unica folosinta sunt cele mai bune device-uri pentru incepatori?

Fumatul este o rutina ce face parte din viata multor persoane. Desi se cunosc efectele negative ale acestui obicei, de cele mai multe ori sunt ignorate, fiind foarte greu de renuntat si abandonat. Insa, in ultimii ani, tot mai multi fumatori au inceput sa schimbe tigarile clasice cu tutun cu unele electronice, acestea fiind considerate o metoda mult mai sanatoasa si mai ieftina de a consuma nicotina.

Kit-urile de tigari electronice pentru incepatori, dar si pentru avansati sunt foarte populare in randul consumatorilor, insa in cazul in care sunteti la inceput si doriti sa testati un astfel de device pentru a vedea daca se potriveste cu stilul dumneavoastra de fumat fara sa investiti prea mult, puteti sa va indreptati catre un disposable de unica folosinta.

Care sunt avantajele unui disposable de unica folosinta?

1.      Portabilitate ridicata

Tigarile electronice tradionale, modurile, dar si pachetele de tigari au de cele mai multe ori dimensiuni mai mari. Atunci cand calatoriti sau doriti sa asistati la un eveniment si nu doriti sa transportati dupa dumneavoastra prea multe obiecte, un disposable poate fi alegerea corecta. Acestea au o marime foarte redusa, avand de cele mai multe ori aproximativ 10 cm lungime.

2.      Pret redus

Mai ales la inceput de drum, atunci cand nu doriti sa investiti o suma prea mare intr-un kit, puteti sa alegeti un disposable, fiind foarte populara printre incepatori. Cu ajutorul acestuia puteti sa incercati tigara electronica la un pret mult mai redus fata de tigarile clasice, deoarece un asfel de device poate avea aproximativ 800 de pufuri, fiind echivalentul a patru pachete de tigari.

3.      Arome diversificate

Pe piata exista nenumarate arome si concentratii de nicotina din care puteti alege. Fructe, deserturi, menta, tutun, trabucuri si multe altele va pot satisface nevoile si sa va bucurati de gustul dorit. Din cauza faptului ca pot fi schimbate dupa fiecare folosire si a pretului scazut de achizitie, puteti sa experimentati noi device-uri cu lichide diferite de fiecare data pentru a gasi aromele preferate.

Cea mai buna tigara de unica folosinta este ceea pe care chiar o folositi. Exista pe piata nenumarate modele cu diferite arome si concentratii de nicotina din care puteti alege, de aceea este important sa faceti acest pas pentru sanatatea dumneavoastra, a celor din jur, dar si pentru economiile personale, fiind cea mai buna alternativa la fumatul clasic, atat pentru incepatori, cat si pentru avansati.

Leave a Reply